Oat Mill - zab és más - Utolsó kommentek
blfr8@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://oatmill.blog.hu/2017/06/08/cseresznyes_fetas_cekla_salata/full_commentlist/1#c33199109
Válasz erre: Cseresznyés - fetás cékla saláta
2017-06-08T20:35:25+02:00
2017-06-08T20:35:25+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2017/06/08/cseresznyes_fetas_cekla_salata?full_commentlist=1#c33199075" class="reply_nick_1151692" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 33199075 );">@morph on deer</a>: Nagyon koszonom! Hogyan oldod meg , hogy mobilrol is magyar karaktereket tudsz hasznalni? Az en telefonomon ugy tunik nem tudom atallitani a billentyuzetet magyarra.
https://oatmill.blog.hu/2017/06/08/cseresznyes_fetas_cekla_salata/full_commentlist/1#c33199075
Válasz erre: Cseresznyés - fetás cékla saláta
2017-06-08T20:33:31+02:00
2017-06-08T20:33:31+02:00
morph on deer
http://blog.hu/user/1151692
<a href="http://oatmill.blog.hu/2017/06/08/cseresznyes_fetas_cekla_salata?full_commentlist=1#c33198721" class="reply_nick_1109466" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 33198721 );">@mimi_8005</a>: <br />
Köszönöm a választ!<br />
Gondoltam, hogy talán mégsem véletlen, de a kérdés nem hagyott nyugodni - én már csak ilyen vagyok :))<br />
<br />
(Egyébként én is mobilról írok, és jelenleg én sem Magyarországról.)<br />
<br />
Egyébként a cikk jó.
https://oatmill.blog.hu/2017/06/08/cseresznyes_fetas_cekla_salata/full_commentlist/1#c33198721
Válasz erre: Cseresznyés - fetás cékla saláta
2017-06-08T19:20:43+02:00
2017-06-08T19:20:43+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2017/06/08/cseresznyes_fetas_cekla_salata?full_commentlist=1#c33198679" class="reply_nick_1151692" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 33198679 );">@morph on deer</a>:
https://oatmill.blog.hu/2017/06/08/cseresznyes_fetas_cekla_salata/full_commentlist/1#c33198679
Válasz erre: Cseresznyés - fetás cékla saláta
2017-06-08T19:15:43+02:00
2017-06-08T19:15:43+02:00
morph on deer
http://blog.hu/user/1151692
Valahogy csak most találkoztam a bloggal, így először késztetett csodálkozásra a név "Oat Mill"...<br />
<br />
Csak mert eredetileg "oatmeal" lenne a dolog, ahol a "meal" mint 'étkezés-étel' szerepel, és nem mint 'malom'...<br />
Ettől persze ez lehet szándékos, tudatos, stb. is, csak eléggé különös ahhoz, hogy szóba hozzam.
https://oatmill.blog.hu/2016/12/22/utolso_perces_mezes_fuszeres_karacsonyi_keksz/full_commentlist/1#c32008897
Válasz erre: Utolsó perces mézes - fűszeres karácsonyi keksz
2016-12-22T14:20:01+01:00
2016-12-22T14:20:01+01:00
hellokacska
http://blog.hu/user/809298
Szintén egy utolsó perces ötlet: <a rel="nofollow" href="https://www.youtube.com/watch?v=xlIvgxeMRGU">www.youtube.com/watch?v=xlIvgxeMRGU</a>
https://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_huzott_csirkecomb/full_commentlist/1#c31734067
Válasz erre: Pulled chicken - azaz tépett csirkecomb
2016-11-15T23:47:02+01:00
2016-11-15T23:47:02+01:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_tepett_csirkecomb?full_commentlist=1#c31733957" class="reply_nick_225261" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31733957 );">@Étteremkritikus</a>: Számomra ez épp olyan meglepetés mint neked. Azt hittem bármelyik boltban elérhető lesz. Az az igazság, hogy egy étteremben se kináltak még a környéken pulled pork szendvicset, csak marhából készült burgereket. Nem tudom, hogy ez a környék sajátossága vagy mi. Még nem próbáltam messzebre utazni, hogy húst szerezzek be. Nyilván nem lehetetlen, de ez most nem prioritás. :D Ugyanakkor pl. zöldségekből bármelyik boltban olyan hihetetlen kinálat van, hogy csak kapkodom a fejem.
https://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_huzott_csirkecomb/full_commentlist/1#c31733957
Válasz erre: Pulled chicken - azaz tépett csirkecomb
2016-11-15T23:41:06+01:00
2016-11-15T23:41:06+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_tepett_csirkecomb?full_commentlist=1#c31733545" class="reply_nick_1109466" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31733545 );">@mimi_8005</a>: USA-ban nem találsz alapanyagokat egy amerikai népkajához? Furcsa, pedig ott is lapockából vagy esetleg tarjából szokták készíteni.
https://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_huzott_csirkecomb/full_commentlist/1#c31733545
Válasz erre: Pulled chicken - azaz tépett csirkecomb
2016-11-15T22:57:16+01:00
2016-11-15T22:57:16+01:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_tepett_csirkecomb?full_commentlist=1#c31733245" class="reply_nick_225261" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31733245 );">@Étteremkritikus</a>: Otthon en is abbol keszitettem, de ahogy irtam is, itt sertesszuzon es szeletelt karajon kivul nem talaltam meg serteshust. Otthon en lapockabol keszitettem mindig. A csirkecombot viszont ez az elkeszites tenyleg szintekkel emeli, es ha valakinek kevesebb raadasul az ideje, akkor otthoni korulmenyek kozott ez egy remek alternativa szerintem.
https://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_huzott_csirkecomb/full_commentlist/1#c31733245
Válasz erre: Pulled chicken - azaz tépett csirkecomb
2016-11-15T22:54:05+01:00
2016-11-15T22:54:05+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
Nem rossz a recept, de biztos vagyok benne, hogy a csirkecomb nem tud versenyezni az igazi pulled pork ízével, főleg amikor rendesen készítik elő, főzés előtt sós vízben áztatva.
https://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_huzott_csirkecomb/full_commentlist/1#c31732685
Válasz erre: Pulled chicken - azaz tépett csirkecomb
2016-11-15T21:41:18+01:00
2016-11-15T21:41:18+01:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_tepett_csirkecomb?full_commentlist=1#c31732661" class="reply_nick_1001078" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31732661 );">@tlona</a>: azert azt hasznaltam, mert abban nagyobb a csont es a szosz allaganak jobbat tesz. Felso combbal sem lesz rossz szerintem, viszont a combfilet nem javaslom. Kiprobaltam, de ugy nem kepzodik eleg szosz es szaraz lesz a vegeredmeny. (Elnezest az ekezetek hianyaert, de telefonrol irok az USA- bol.)
https://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_huzott_csirkecomb/full_commentlist/1#c31732661
Válasz erre: Pulled chicken - azaz tépett csirkecomb
2016-11-15T21:38:41+01:00
2016-11-15T21:38:41+01:00
tlona
http://blog.hu/user/1001078
Miért alsó comb?
https://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_huzott_csirkecomb/full_commentlist/1#c31731161
Válasz erre: Pulled chicken - azaz tépett csirkecomb
2016-11-15T18:28:40+01:00
2016-11-15T18:28:40+01:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_huzott_csirkecomb?full_commentlist=1#c31731065" class="reply_nick_10721" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31731065 );">@Pista Bácsi</a>: koszonom, teljesen igazad van, koszonom!
https://oatmill.blog.hu/2016/11/15/pulled_chicken_azaz_huzott_csirkecomb/full_commentlist/1#c31731065
Válasz erre: Pulled chicken - azaz tépett csirkecomb
2016-11-15T18:25:04+01:00
2016-11-15T18:25:04+01:00
Pista Bácsi
http://blog.hu/user/10721
A pulled itt a húzott helyett inkább tépettet jelent.
https://oatmill.blog.hu/2016/10/12/sutotokos-csokis_muffin_106/full_commentlist/1#c31611947
Válasz erre: Sütőtökös-csokis muffin
2016-11-01T16:23:28+01:00
2016-11-01T16:23:28+01:00
andreakanyo
http://blog.hu/user/379918
Megtetszett ez a muffin recept, ma meg is sütöttem.<br />
Nagyon finom fűszeres, gyakran fogom sütni.<br />
Köretnek még nem próbáltam a sütőtököt, köszi az ötletet:)
https://oatmill.blog.hu/2016/09/22/amerikai_palacsinta_quinoabol/full_commentlist/1#c31573127
Válasz erre: Amerikai palacsinta quinoából
2016-10-26T20:48:00+02:00
2016-10-26T20:48:00+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/09/22/amerikai_palacsinta_quinoabol?full_commentlist=1#c31573047" class="reply_nick_541733" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31573047 );">@fruskacsa</a>: Nagyon örülök, hogy nektek is izlett!! A zabliszt több folyadékot vesz fel, mint a tönköly, ezért lehetett gond a szilárdulással. Legközelebb ha teheted próbáld meg zabliszttel, vagy tönkölyből tegyél bele picit többet, ahogy te is irtad. Mondanám, hogy süsd alacsonyabb hőfokon, de szerintem a liszt hiányát az nem oldja meg.
https://oatmill.blog.hu/2016/09/22/amerikai_palacsinta_quinoabol/full_commentlist/1#c31573047
Válasz erre: Amerikai palacsinta quinoából
2016-10-26T20:43:38+02:00
2016-10-26T20:43:38+02:00
fruskacsa
http://blog.hu/user/541733
Köszi a receptet!
https://oatmill.blog.hu/2016/09/22/amerikai_palacsinta_quinoabol/full_commentlist/1#c31573043
Válasz erre: Amerikai palacsinta quinoából
2016-10-26T20:43:35+02:00
2016-10-26T20:43:35+02:00
fruskacsa
http://blog.hu/user/541733
Megcsináltam, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Igaz, nem volt itthon zabliszt, ezért tönköly ment bele, és nekem úgy tűnt, az egy csapott kanál nem volt elég, vagyis az volt a gond, hogy eléggé megbarnultak mire megszilárdult annyira, hogy meg tudjam fordítani, de ez inkább csak optikai probléma, mert nem volt ettől rossz ízű. Arra gondoltam, picivel több liszt talán hamarabb megszilárdítja. Én juharsziruppal és banánnal ettem, a férjem üresen, mindkettőnknek ízlett, máskor is megcsinálom. K
https://oatmill.blog.hu/2016/10/23/brokkolikremleves_egy_csavarral_meg_egy_szuper_ropogtatossal/full_commentlist/1#c31555525
Válasz erre: Brokkolikrémleves egy csavarral, meg egy szuper ropogtatóssal
2016-10-24T16:46:25+02:00
2016-10-24T16:46:25+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/10/23/brokkolikremleves_egy_csavarral_meg_egy_szuper_ropogtatossal?full_commentlist=1#c31555509" class="reply_nick_144625" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31555509 );">@Szelid sunmalac</a>: igen, lehet hogy ez az oka. MIndenestre kipróbálom majd a te módszeredet is, mert bevallom, azért a recept melletti képnél rá kellett egy kis technikával is segiteni a zöld szinre. Persze a leves élvezeti értékén a szin nem változtatott, igy is a kedvencünk!
https://oatmill.blog.hu/2016/10/23/brokkolikremleves_egy_csavarral_meg_egy_szuper_ropogtatossal/full_commentlist/1#c31555509
Válasz erre: Brokkolikrémleves egy csavarral, meg egy szuper ropogtatóssal
2016-10-24T16:43:52+02:00
2016-10-24T16:43:52+02:00
Szelid sunmalac
http://blog.hu/user/144625
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/10/23/brokkolikremleves_egy_csavarral_meg_egy_szuper_ropogtatossal?full_commentlist=1#c31555485" class="reply_nick_1109466" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31555485 );">@mimi_8005</a>: Talan mert lassabban fo at. En inkabb frisset hasznalok, bar ha nincs, nem vetem meg a fagyasztottat Sem!
https://oatmill.blog.hu/2016/10/23/brokkolikremleves_egy_csavarral_meg_egy_szuper_ropogtatossal/full_commentlist/1#c31555485
Válasz erre: Brokkolikrémleves egy csavarral, meg egy szuper ropogtatóssal
2016-10-24T16:41:21+02:00
2016-10-24T16:41:21+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/10/23/brokkolikremleves_egy_csavarral_meg_egy_szuper_ropogtatossal?full_commentlist=1#c31554861" class="reply_nick_144625" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31554861 );">@Szelid sunmalac</a>: nagyon jól hangzik amit irsz! én azt taoasztaltam még, hogy ha fagyasztott és nem friss brokkolival dolgozom, akkor kevésbé vesziti el a szép zöld szinét.
https://oatmill.blog.hu/2016/10/23/brokkolikremleves_egy_csavarral_meg_egy_szuper_ropogtatossal/full_commentlist/1#c31554861
Válasz erre: Brokkolikrémleves egy csavarral, meg egy szuper ropogtatóssal
2016-10-24T15:13:24+02:00
2016-10-24T15:13:24+02:00
Szelid sunmalac
http://blog.hu/user/144625
Haaaat...azert ha nem banod, akkor en inkabb igy csinalom: Brokkolit Eleve csak fovo vizbe teszem bele, kizarolag rovid idore, kb. 5 percre, kulonben szinet veszti. Tehat parolodjon puhara, de legyen meg friss zold. Aztan hirtelen jeges furdobe teszem, hogy ne ofjon tovabb. Majd visszateszem a labosb, felontom alaplevel, sozom, borsozom, felfozom, majd osszeturmixolom. Kozben tejszinnel elkeverek egy kanal kemenyitot, egy tojassargajat. Atmerek par kanal levest, hogy ne kapja ossze, majd beleontom az egeszet a levesbe. Meg izesitem, felforralom es kesz is. Na EZT lehet kombinalni a tieddel, tudniillik hagymaval, fokhagymaval es elitte megpiritani a brokkolit is. Ezenkivul piritott szalonnaval megszorva is isteni.
https://oatmill.blog.hu/2016/10/12/sutotokos-csokis_muffin_106/full_commentlist/1#c31460733
Válasz erre: Sütőtökös-csokis muffin
2016-10-13T21:47:20+02:00
2016-10-13T21:47:20+02:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
A sütőtök tényleg jó köretnek és a gyerekek ugyanúgy szeretik, mint a krumplipürét.
https://oatmill.blog.hu/2016/10/04/koreai_serteskaraj_gombas_bulgurral/full_commentlist/1#c31401075
Válasz erre: Koreai sertéskaraj gombás bulgurral
2016-10-11T21:25:23+02:00
2016-10-11T21:25:23+02:00
Mercel
http://blog.hu/user/175375
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/10/04/koreai_serteskaraj_gombas_bulgurral?full_commentlist=1#c31400333" class="reply_nick_941091" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31400333 );">@ogli dzsí</a>:
https://oatmill.blog.hu/2016/10/04/koreai_serteskaraj_gombas_bulgurral/full_commentlist/1#c31401171
Válasz erre: Koreai sertéskaraj gombás bulgurral
2016-10-07T20:18:51+02:00
2016-10-07T20:18:51+02:00
Mercel
http://blog.hu/user/175375
A Lead valóban kicsit félrevezető de ettől még a Bulgur az aminek nevezték: A bulgur – más néven török búza (vagy török rizs) – tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. A bulgur Törökországban és a Közel-Keleten kedvelt gabonatermék. A teljes érés előtt betakarított búzaszem, amelyet kevés ideig előfőznek vagy gőzölnek, majd a napon megszárítanak, miközben a mag érése is befejeződik.<br />
<br />
stb.<br />
A kötözködés meg a no comment kategória.
https://oatmill.blog.hu/2016/10/04/koreai_serteskaraj_gombas_bulgurral/full_commentlist/1#c31399435
Válasz erre: Koreai sertéskaraj gombás bulgurral
2016-10-05T20:19:32+02:00
2016-10-05T20:19:32+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/10/04/koreai_serteskaraj_gombas_bulgurral?full_commentlist=1#c31399349" class="reply_nick_132799" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31399349 );">@Kopasz Károly</a>: ó, és ha elkészited örömmel veszem ha visszajelzel, hogy sikerült, hogy izlett!
https://oatmill.blog.hu/2016/10/04/koreai_serteskaraj_gombas_bulgurral/full_commentlist/1#c31399403
Válasz erre: Koreai sertéskaraj gombás bulgurral
2016-10-05T20:16:47+02:00
2016-10-05T20:16:47+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/10/04/koreai_serteskaraj_gombas_bulgurral?full_commentlist=1#c31399349" class="reply_nick_132799" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 31399349 );">@Kopasz Károly</a>: Köszönöm, teljesen igazad van. Talán más is akad a receptben, ami nem az, de pont ezért koreai ihletésű. Én szeretek olivalolajat vagy kókuszolajat használni olyankor is ha nem indokolt. Átirom olajra, igy mindenki azt használ hozzá, amit általában szokott. :)
https://oatmill.blog.hu/2016/10/04/koreai_serteskaraj_gombas_bulgurral/full_commentlist/1#c31399349
Válasz erre: Koreai sertéskaraj gombás bulgurral
2016-10-05T20:12:48+02:00
2016-10-05T20:12:48+02:00
Kopasz Károly
http://blog.hu/user/132799
Amúgy tetszik a recept (ki is próbálom), de ez NEM koreai! >:) A koreai konyhában NEM használnak olívaolajat!
https://oatmill.blog.hu/2016/06/05/csokis-bananos_sult_zabkasa/full_commentlist/1#c30503284
Válasz erre: Csokis-banános sült zabkása
2016-06-05T19:27:08+02:00
2016-06-05T19:27:08+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/06/05/csokis-bananos_sult_zabkasa?full_commentlist=1#c30502792" class="reply_nick_541733" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 30502792 );">@fruskacsa</a>: Én maradnék a karikára vágottnál, több felület a karamellizálódasra. Kb. 4dkg volt a csoki így. Hajrá, próbáld ki.
https://oatmill.blog.hu/2016/06/05/csokis-bananos_sult_zabkasa/full_commentlist/1#c30502792
Válasz erre: Csokis-banános sült zabkása
2016-06-05T18:53:17+02:00
2016-06-05T18:53:17+02:00
fruskacsa
http://blog.hu/user/541733
Nagyon tetszik ez a recept, szívesen kipróbálnám, két kérdésem volna: banánt nem jobb villával összetörni és úgy elosztani, jobb ha karikázom? Hogy kell elképzelni a banánt sülés után: beleolvad a tésztába vagy az alján lesz egy banános réteg? Másik a csoki mennyisége: én étcsokipasztillát használok, meg tudnád becsülni a Te csokidat dekára? Köszi!
https://oatmill.blog.hu/2016/05/21/ir_szodas_zabpelyhes_kenyer/full_commentlist/1#c30354268
Válasz erre: Ír szódás zabpelyhes kenyér
2016-05-23T20:05:57+02:00
2016-05-23T20:05:57+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/05/21/ir_szodas_zabpelyhes_kenyer?full_commentlist=1#c30354110" class="reply_nick_1130298" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 30354110 );">@O.r.s.i.</a>: Egyetértek, még sosem csalódtam bennük.
https://oatmill.blog.hu/2016/05/21/ir_szodas_zabpelyhes_kenyer/full_commentlist/1#c30354110
Válasz erre: Ír szódás zabpelyhes kenyér
2016-05-23T20:04:40+02:00
2016-05-23T20:04:40+02:00
O.r.s.i.
http://blog.hu/user/1130298
Köszönöm a válaszodat :-) Zárójelben megjegyezném, hogy a Spar Natur pur lisztek tényleg jók....
https://oatmill.blog.hu/2016/05/21/ir_szodas_zabpelyhes_kenyer/full_commentlist/1#c30353946
Válasz erre: Ír szódás zabpelyhes kenyér
2016-05-23T19:35:04+02:00
2016-05-23T19:35:04+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/05/21/ir_szodas_zabpelyhes_kenyer?full_commentlist=1#c30353562" class="reply_nick_1130298" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 30353562 );">@O.r.s.i.</a>: Teljesen jogos a kérdésed! De, természetesen működik csak szódabikarbónával is, de sokan nem szeretik az erős izét (én speciel igen, lehet hogy ez beteges dolog, igy vagyok a szalakalival is
https://oatmill.blog.hu/2016/05/21/ir_szodas_zabpelyhes_kenyer/full_commentlist/1#c30353562
Válasz erre: Ír szódás zabpelyhes kenyér
2016-05-23T19:31:30+02:00
2016-05-23T19:31:30+02:00
O.r.s.i.
http://blog.hu/user/1130298
Szia, <br />
azt szeretném megkérdezni, hogy miért van a receptben a szódabikarbóna mellett sütőpor is? Nem vagyok kémikus, de azt tudom, hogy a sütőpor 30%-ban szódabikarbóna, meg még sok egyéb valami :-) Nem lenne elég "csak" a szódabikarbóna a kenyérbe?<br />
(nem kekeckedésnek szántam a kérdést, csak kíváncsi vagyok, ugyanis sok receptben találkoztam már ezzel a "problémával" :-))
https://oatmill.blog.hu/2016/05/10/egeszseges_reggeli_rohanos_hetkoznapokra/full_commentlist/1#c30267332
Válasz erre: Egészséges reggeli rohanós hétköznapokra
2016-05-10T18:28:43+02:00
2016-05-10T18:28:43+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/05/10/egeszseges_reggeli_rohanos_hetkoznapokra?full_commentlist=1#c30267170" class="reply_nick_158938" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 30267170 );">@Krutzifix</a>: Köszi a tippet, nem tudtam, hogy a Pennyben ennyivel olcsóbb. Ha a zabpelyhet szereted, szerintem ebben sem csalódsz majd. Variáld kedved szerint, és ha nem bánod, számolj be itt vagy a facebookon, hogy Te mivel készítetted és hogy ízlett.
https://oatmill.blog.hu/2016/05/10/egeszseges_reggeli_rohanos_hetkoznapokra/full_commentlist/1#c30267170
Válasz erre: Egészséges reggeli rohanós hétköznapokra
2016-05-10T18:25:54+02:00
2016-05-10T18:25:54+02:00
Krutzifix
http://blog.hu/user/158938
A Wawelt én is szeretem, Pennyben fele annyiba kerül, mint a gazdaságosban...<br />
Zabpelyhet is szeretem, kásának főzve még nem próbáltam, kösz a receptet!
https://oatmill.blog.hu/2016/04/19/desszert_vagy_reggeli/full_commentlist/1#c30227350
Válasz erre: Desszert vagy reggeli?
2016-05-05T08:20:00+02:00
2016-05-05T08:20:00+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
<a href="http://oatmill.blog.hu/2016/04/19/desszert_vagy_reggeli?full_commentlist=1#c30226390" class="reply_nick_859006" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 30226390 );">@mozo78</a>: Én pedig köszönöm a visszajelzést! Nagyon jól hangzik amit írsz. Pont ezt imádom ebben az alapreceptben, hogy ezerféleképp lehet variálni és így sosem unjuk meg. :D
https://oatmill.blog.hu/2016/04/19/desszert_vagy_reggeli/full_commentlist/1#c30226390
Válasz erre: Desszert vagy reggeli?
2016-05-05T08:01:20+02:00
2016-05-05T08:01:20+02:00
mozo78
http://blog.hu/user/859006
Szia!<br />
<br />
Köszönöm a receptet. kicsit módosítottam rajta (Philadelphia helyett mascarpone, fagyasztott meggy helyett befőtt vagy valamilyen lekvár, a görög joghurt csokidarabos, kardamont nem találtam az A-betűs boltban. ) Nagy kedvenc lett, laktató, egyszerű,finom. :D
https://oatmill.blog.hu/2016/04/22/akkor_is_keszits_hazikiflit_ha_egyebkent_nem_te_vagy_a_konyha_kiralynoje/full_commentlist/1#c30152042
Válasz erre: Expressz teljeskiőrlésű kifli kelesztés nélkül
2016-04-24T18:19:41+02:00
2016-04-24T18:19:41+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
KK69 Nagyon köszönöm a figyelmeztetést! Egy zacskó itt 7 grammos, annak a felét kell beletenni.
https://oatmill.blog.hu/2016/04/22/akkor_is_keszits_hazikiflit_ha_egyebkent_nem_te_vagy_a_konyha_kiralynoje/full_commentlist/1#c30151486
Válasz erre: Expressz teljeskiőrlésű kifli kelesztés nélkül
2016-04-24T18:17:16+02:00
2016-04-24T18:17:16+02:00
KK69
http://blog.hu/user/792005
Kedves Mimi!<br />
A külföldön élő olvasók kedvéért kérlek tedd hozzá, hogy a fél csomag élesztő hány grammot jelent. <br />
Duplázni lehet? Mi hatan vagyunk, négy kifli a fél fogunkra sem elég... :o)<br />
Köszönöm.
https://oatmill.blog.hu/2016/04/08/legies_zabpalacsinta_malnaval_es_joghurttal/full_commentlist/1#c30150416
Válasz erre: Légies zabpalacsinta málnával és joghurttal
2016-04-24T14:21:34+02:00
2016-04-24T14:21:34+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
Hengorferj, ha elolvasod, ebben is van tojásfehérje habbá verve. Ha nincs benne a sütőpor szerintem kicsit más lesz az állaga, talán kicsit szárazabb. De úgy még nem próbáltam. Ha esetleg kipróbálod anélkül, jelezz vissza kérlek.
https://oatmill.blog.hu/2016/04/08/legies_zabpalacsinta_malnaval_es_joghurttal/full_commentlist/1#c30150150
Válasz erre: Légies zabpalacsinta málnával és joghurttal
2016-04-24T14:17:13+02:00
2016-04-24T14:17:13+02:00
hengorfej
http://blog.hu/user/480806
sütőpor helyett ha a tojásfehérjét habbá verjük, majd a végén óvatosan összekeverjük ugyanolyan könnyű tésztát kapunk...
https://oatmill.blog.hu/2016/04/08/legies_zabpalacsinta_malnaval_es_joghurttal/full_commentlist/1#c30142840
Válasz erre: Légies zabpalacsinta málnával és joghurttal
2016-04-23T11:24:08+02:00
2016-04-23T11:24:08+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
juc79 Örülök, hogy neked is ízlett, köszi a visszajelzést. Az én kisfiam a joghurtot csak igy eszi meg, azért is szoktam tenni rá.
https://oatmill.blog.hu/2016/04/08/legies_zabpalacsinta_malnaval_es_joghurttal/full_commentlist/1#c30142108
Válasz erre: Légies zabpalacsinta málnával és joghurttal
2016-04-23T08:15:04+02:00
2016-04-23T08:15:04+02:00
juc79
http://blog.hu/user/1121966
Köszi a receptet, isteni és egyszerű. Én raktam bele pici olvasztott vajat, most afonyaval a tesztaban próbálom ki. Joghurt nem kotelező, simán meggyel és mézzel is fini.
https://oatmill.blog.hu/2016/04/08/legies_zabpalacsinta_malnaval_es_joghurttal/full_commentlist/1#c30033162
Válasz erre: Légies zabpalacsinta málnával és joghurttal
2016-04-10T09:22:10+02:00
2016-04-10T09:22:10+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
NemNick, köszönöm
https://oatmill.blog.hu/2016/04/08/legies_zabpalacsinta_malnaval_es_joghurttal/full_commentlist/1#c30032960
Válasz erre: Légies zabpalacsinta málnával és joghurttal
2016-04-10T09:17:09+02:00
2016-04-10T09:17:09+02:00
NemNick
http://blog.hu/user/45214
Akkor itt is egy kis biztatás: csak ezt a receptet olvastam, tetszik, de igazán az a buborékos szösszenet tetszett benne...
https://oatmill.blog.hu/2016/04/08/legies_zabpalacsinta_malnaval_es_joghurttal/full_commentlist/1#c30023108
Válasz erre: Légies zabpalacsinta málnával és joghurttal
2016-04-08T20:02:07+02:00
2016-04-08T20:02:07+02:00
mimi_8005
http://blog.hu/user/1109466
Nagyon köszönöm Andrea! Jól esik a biztatás!
https://oatmill.blog.hu/2016/04/08/legies_zabpalacsinta_malnaval_es_joghurttal/full_commentlist/1#c30022482
Válasz erre: Légies zabpalacsinta málnával és joghurttal
2016-04-08T19:54:48+02:00
2016-04-08T19:54:48+02:00
andreakanyo
http://blog.hu/user/379918
Szia,nagyon tetszik a blogod, jók a receptek. <br />
Először ezt a palacsintát szeretném kipróbálni, istenien néz ki, de az a muffin is biztos nagyon finom....<br />
Folytasd kérlek!